Välkommen till KVK´s hemsida!

Välkommen till KVK´s hemsida.

Ett av syftena med att vi skaffat oss en hemsida är att flera medlemmar framfört önskemål om att bland annat kunna komma åt information om aktiviteter etc. när de är på resande fot.

 

Hemsidan är under successiv uppbyggnad och du som medlem får gärna vara med och påverka hur resultatet blir. Har du idéer om vad du vill kunna se på hemsidan, förslag på aktiviteter eller annat som kan göra vår förening ännu bättre och roligare så kontakta någon av oss i styrelsen eller maila in ditt förslag. Kontaktuppgifterna hittar du här på hemsidan under styrelsen eller så kan du använda e-postfomuläret som ligger under Bli medlem i huvudmenyn.

 

 

 

Glamour! Artikel i SvD den 31 mars 2016 om att vara flygvärdinna ¨in the good old days¨

Här kan du läsa en artikel som var införd i Svenska Dagbladet 31/3 2016 om hur det var att vara flygvärdinna under de tidiga åren. I artikeln uttalar sig KVKs ordförande Gunilla Björkå samt den tidigare värdinnan, sedermera pursern, Bibbi Westregård.

Läs artkeln genom att klicka här samt se bild  från artikeln här

Klippta Vingars Klubb- KVK

Föreningen är ideell och opolitisk och ändamålet är att ge ut ett medlemsblad samt att samla tidigare kabinanställda till trevlig samvaro genom olika typer av aktiviteter.

 

 

Kommande aktiviteter våren
2019

Den legendariska Vårgolfen.
 20-21/5  2019

Middag- Övernattning-Frukost och Grenfee.
C.a 1 timmes körning från Stockholm.

Mer info finns i KVK-Bladet nr 1/2019